top of page
Search

HEMS Halloween 2023


Idén is megszervezésre került a szokásos HEMS Halloween ünnepség, ahol megünnepeltük a nyár végét és sikeresen elűztük az összes gonosz szellemet, ami veszélyt jelentett volna az év ezen szakaszán - vagy legalábbis egyik sem jött el a mi Halloween bulinkra.


A rendezvényen nagyjából 90 személy vett részt, akiknek ezúton is köszönjük a résztvételt és a keszülődést a csodás jelmezekkel, arcfestéssel és külön köszönet azoknak, akik töklámpást vagy süteményt is készítettek.


A versenyen a jelmezek négy korcsoportban mérettettek meg, emelett, a rendezvény alatt lehetőség volt frissítők, szendvicsek, sütemények vásárlására és a gyerekek néhány percre rendőrbőrbe bújhattak és kipróbálhatták a rendőrautó fényeit és szirénáját is.


Természetesen a rendezvény végén értékes tombola nyeremények is sorsolásra kerültek, amiért hálás köszönet felajánlóinknak, névszerint a Paprika Storenak, a Pure Gymnek, az Angelit Szalonnak, a Handmade Candlesnek, a Silver Duck Art Gallerynek, Kalikin-Kiss Annamáriának és Vincze Évának.



Külön köszönet a szervezőinknek a befektetett időért és fáradtságért és a rendőrségnek, amiért eljöttek és szórakoztatták gyerekeinket.


Alább láthatjátok a linket a rendezvényen készült fotókhoz. EZEK NOVEMBER 30-IG LESZNEK ELÉRHETŐEK. Addig mindenképpen töltsétek le, mert utána törlésre kerülnek.


Reméljük jól éreztétek magatokat és várunk legközelebb is!

151 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page